Уважаеми госпожи и господа,

 

Имаме удоволствието да ви поканим на 29 юни 2017 г. (четвъртък), от 14:00 ч. на традиционния стратегически брифинг, организиран от Центъра за изследвания на Балканския и Черноморския регион и проекта Bulgaria Analytica.

 

Събитието ще се състои в зала „Триадица 2“ на Гранд Хотел София.

 

Лектори ще бъдат:

 

✓ Даниел Пайпс: Опасен ли е Ердоган?

✓ Стивън Хейуърд: След Париж: Глобалното затопляне без Америка

✓ Модератори – Алекс Алексиев и Илиян Василев

✓ Специален гост – Даниел Митов.

 

Дискусията ще се проведе на английски език.

 

Д-р Даниел Пайпс е американски историк, писател и анализатор; основател и президент на форума за Близкия Изток (Филаделфия).

 

Д-р Стивън Хейуърд е преподавател в редица американски университети; член на Американския инситут по предприемачество, на Тихоокеанския институт за научни изследвания и на института „Фрейзър“; автор на влиятелното изследване „Алманах на екологичните тенденции“.

 

Двамата лектори са в София по покана на Центъра за изследвания на Балканския и Черноморския регион и ще проведат майсторски класове в рамките на тазгодишното Софийско бизнес училище (24-30 юни 2017 г.), организирано от Реформ Юнион Клуб и Нов български университет.

 

Любезно ви каним да участвате и да се включите с ваши мнения и въпроси.

Дискусията ще продължи до 16:00 часа.

 


За регистрация в списъка за достъп до залата следва да потвърдите присъствието си на e-mail: cbbsinfocenter@gmail.com, или на телефон: 0884 111-242.

Краен срок 27.06.2017 г.

 

Център за изследвания на Балканския и Черноморския регион
Проект Bulgaria Analytica

В BulgariaAnalytica.org не се допускат обидни, расистки, нецензурни коментари, коментари с неприемливо съдържание, коментари, накърняващи авторитета на автори и други потребители, фалшиви, рекламни и спам коментари, рекламна и промоционална дейност.

Вашият коментар