Russia after Putin

 

Уважаеми госпожи и господа,

 

Имаме удоволствието да ви поканим на 2 октомври 2017 г. (понеделник), от 13:00 ч.  на  Кръгла маса, организирана от Центъра за изследвания на Балканския и Черноморския регион и проекта Bulgaria Analytica.

 

Събитието ще се състои в залата на Дома на Европа, ул. „Г. С. Раковски“,  №124, София.

 

Лектори ще бъдат:

  •  • Владимир Милов
  •  • Юлия Жучкова
  •  • Васко Начев
  •  • Модератори – Алекс Алексиев и Илиян Василев.

Работен език на дискусията ще бъде английският език.

 

Milov photoВладимир Милов е руски опозиционен политик, публицист, икономист и енергиен експерт. Работил е като журналист за големи руски политически и бизнес издания, включително Forbes Russia, коментатор на руските политически и икономически въпроси в големи западни медии (The New York Times, The Financial Times, The Washington Post, The Economist, и т. н.). Напуска руското правителство през 2002 г. и става водещ обществен критик на авторитарната политика на Владимир Путин. Г-н Милов е активен участник в руската опозиция, председател е на опозиционната партия „Демократичен избор“. Известен е също като съавтор, заедно с Борис Немцов, на критичен обществен доклад за наследството на Владимир Путин.

 

Юлия ЖучковаЮлия Жучкова е докторант в Националния държавен университет в Томск по международни отношения, фокусирайки се основно върху европейската интеграция, отношенията между ЕС и Русия и руската външна политика. Нейните статии са публикувани на различни езици в The Moscow Times, Wiener Zeitung, NRC Handelsblad, La Razon и няколко други международно признати издания и академични списания.

 

vasko nachevВаско Начев –  Работи като консултант по проучване и добив на нефт и газ в различни държави от Близкия Изток, Египет, Казахстан и последно в Индонезия. Автор е на множество статии и анализи отнасящи се до нефтения и газов сектор както у нас, така и в международен план.

 

 

 

AleksievАлекс Алексиев е председател на Центъра за Балкански и Черноморски изследвания (cbbss.org) и главен редактор на геополитическия сайт bulgariaanalytica.org.

 

 

 

 

 

IlvasИлиян Василев – Член на УС на Центъра за Балкански и Черномоски изседвания, Управляващ партньор на „Иновейтив Енерджи Солюшънс“ ЕООД, блогър, Почетен председател на Българския икономически форум, Координатор на Софийско Бизнес Училище, Председател на УС на Реформ Юнион клуб.

 

 

 

Двамата чужди лектори са в София по покана на Центъра за изследвания на Балканския и Черноморския регион специално за Кръглата маса.

 

Любезно ви каним да присъствате и да се включите с ваши мнения и въпроси. Дискусията ще продължи до 16:30 часа. За регистрация в списъка за достъп до залата следва да потвърдите присъствието си на e-mail: bulgariaanalytica@gmail.com  или cbbsinfocenter@gmail.com.

Краен срок 29.09.2017 г.

 

Център за изследвания на Балканския и Черноморския регион

Проект  Bulgaria Analytica

В BulgariaAnalytica.org не се допускат обидни, расистки, нецензурни коментари, коментари с неприемливо съдържание, коментари, накърняващи авторитета на автори и други потребители, фалшиви, рекламни и спам коментари, рекламна и промоционална дейност.

Вашият коментар