За нас

 

BulariaAnalytica.org е аналитичен проект на Центъра за Балкански и Черноморски Изследвания (ЦБЧИ) който цели да предоставя на своите читатели аналитична информация за България и региона и в областта на геополитиката, националната сигурност, икономикатa и финанситe, външната политика и други.

BulgariaAnalytica и нейните аналитици твърдо подкрепят демократичната и пазарна ориентация на България и нейното членство в Европейския Съюз (ЕС) и НАТО.

Мненията изразени в статии написани за BulgariaAnalytica.org принадлежат на тяхните автори и не винаги отразяват тези на ЦБЧИ и неговите спонсори.

BulgariaAnalytica е независима инициатива, подкрепена от Фондация Америка за България. Съдържанието отразява единствено мнението на авторите и не отразява непременно вижданията на Фондация Америка за България.

america_for_bulgaria_foundation_gsat3Фондация Америка за България помага в израстване и укрепване на пазарната икономика и демократичното общество в България за да помогнете на страната да реализира пълния си потенциал като успешна, модерна европейска нация. Основана през 2008 г., фондацията е наследник на Българо-американския инвестиционен фонд, създаден от правителството на САЩ и функциониращ чрез Американска Агенция за международно развитие. Субсидиите, предоставяни от ABF, подпомагат развитие на стабилни и дългосрочни американско-български отношения.


 

Контакти:
тел. +359 889 416 343
e-mail: bulgariaanalytica@gmail.com
В BulgariaAnalytica.org не се допускат обидни, расистки, нецензурни коментари, коментари с неприемливо съдържание, коментари, накърняващи авторитета на автори и други потребители, фалшиви, рекламни и спам коментари, рекламна и промоционална дейност.