Уважаеми госпожи и господа,

 

Имаме удоволствието да ви поканим на 29 юни 2017 г. (четвъртък), от 14:00 ч. на традиционния стратегически брифинг, организиран от Центъра за изследвания на Балканския и Черноморския регион и проекта Bulgaria Analytica.

 

Събитието ще се състои в зала „Триадица 2“ на Гранд Хотел София.

 

Лектори ще бъдат:

✓ Даниел Пайпс: Опасен ли е Ердоган?

✓ Стивън Хейуърд: След Париж: Глобалното затопляне без Америка

✓ Модератори – Алекс Алексиев и Илиян Василев

✓ Специален гост – Даниел Митов.

 

Дискусията ще се проведе на английски език.

 

Д-р Даниел Пайпс е американски историк, писател и анализатор; основател и президент на форума за Близкия Изток (Филаделфия).

 

Д-р Стивън Хейуърд е преподавател в редица американски университети; член на Американския инситут по предприемачество, на Тихоокеанския институт за научни изследвания и на института „Фрейзър“; автор на влиятелното изследване „Алманах на екологичните тенденции“.

 

Двамата лектори са в София по покана на Центъра за изследвания на Балканския и Черноморския регион и ще проведат майсторски класове в рамките на тазгодишното Софийско бизнес училище (24-30 юни 2017 г.), организирано от Реформ Юнион Клуб и Нов български университет.

 

Любезно ви каним да участвате и да се включите с ваши мнения и въпроси.

 

Дискусията ще продължи до 16:00 часа.

 


За регистрация в списъка за достъп до залата следва да потвърдите присъствието си на e-mail: cbbsinfocenter@gmail.com, или на телефон: 0884 111-242.

 

Краен срок 27.06.2017 г.

 

Център за изследвания на Балканския и Черноморския регион
Проект Bulgaria Analytica

Abusive, racist or obscene comments are prohibited on BulgariaAnalytica.org. Comments containing inappropriate content and comments undermining the authority of the authors and other users are also prohibited. Additionally, BulgariaAnalytica does not allow comments containing spam, advertising, false advertising or promotional activity.

Leave a Reply